Vandaag staat op het programma de wedstrijd tegen Nieuwkuijk A1. Door verschillende blessures hebben we een smalle selectie van 10 man. Maar Walter van Willigen van de B1 ging met ons mee zodat we in ieder geval met 11 man kunnen starten. Na de wedstrijd van de B1 zouden er nog 2 spelers gebracht worden. Voor zover als ik het begreep had er nog niemand ooit tegen Nieuwkuijk gespeeld. Maar dat zal in deze competitie wel meer gebeuren, wat er zitten maar liefst 7 zondagclubs bij. Maar is ook wel eens leuk om ergens te komen waar je nog nooit bent geweest. Door de vele blessures moeste we nogal wat schuiven van positie. Om 14.30 de aftrap op een prima grasmat. Het duurde 25 minuten voordat het eerste schot op doel kwam bij Bastian.

_M6A3456 (Kopie)

Wij hadden ook nog geen enkel keer een kansje gehad. Het was een rommelige wedstrijd. Heel veel balverlies, onrustig en veel te weinig beweging zonder bal. In de 30e minuut moet ook nog eens Ziggy gewisseld worden. Hij had een knietje gehad en kon niet verder. Joop Verhagen die net terug kwam van de B1 kon al direct invallen.In de 40e minuut de eerste echte doelpoging van Nieuwkuijk en wordt na een voorzet keurig binnen gekopt. 1-0. En wij? Niets.

_M6A3467 (Kopie)

Andere wedstrijden creeeren wij veel kansen maar nu helemaal niets. De 1-0 was ook de ruststand. De 2e helft was nauwelijks 1 minuut oud of het was al 2-0. De 2e helft was een copie van de eerste. Nauwelijks kansen van beide kanten. In de 70e minuut krijgen we een vrije trap mee. Mike v H speelt de bal op Matthijs en die geeft een voorzet op Patrick die de bal heel knap binnen kopt. 2-1.

_M6A3461 (Kopie)

. We kregen iets meer vat op de wedstrijd en kregen enkele goede kansjes. Tussen de 75 en 80e minuut kregen we 3 goede kansen op de gelijkmaker, maar werden niet goed uitgespeeld. In de 81e minuut krijgt Mike v H een terechte gele kaart en kan voor 10 minuten naar de kant. De laatste 10 minuten verlopen weer rommelig met kleine kansjes voor beide. Na 93 minuten maakt de uitstekend leidende scheidsrechter er een eind aan. Een wedstrijd die onnodig wordt verloren. Teveel spelers bleven onder hun niveau. Als je een wedstrijd WIL winnen zal je toch 100% inzet moeten tonen. Er waren er nu bij die maar op 50% speelden. Walter van Willigen bedankt voor je 100% inzet je speelde een puike wedstrijd. En natuurlijk ook Joop verhagen die na de B1 ook bij ons nog een uur mee moest doen. Klasse jongen.

_M6A3437 (Kopie)

We hebben Joop direct na de wedstrijd een contract laten tekenen, en dat betekend dat hij voortaan een vaste speler is van het A1 team. Joop welkom.


 

Geef een reactie