Op donderdagavond hebben we onderlinge trainingswedstrijden gespeeld tussen 1 en 2. Er werden 4 ploegen samengesteld zoals Fc Barcelona, Ajax, Real Madrid en Bayern Munchen. Elk team bestond uit 5 spelers. Er werden 3 onderlinge wedstrijden gespeeld van telkens 15 minuten. De winnaar werd, hoe kan het ook anders Bayern Munchen. Fc Hollywood bestond uit de volgende spelers; Michel Visser, Tim Verbruggen, Arnoud Verhoeven, Wesley Akkermans en Lennart van Andel. Ze wonnen alle 3 de partijen. Fc Barcelona won met 6-3 van Ajax, benieuwd of dit dinsdag a.s. in de Champions Leage ook zo is.
De winnaars wonnen een slagroom taart. Lekker he Arnoud?

Trainingsopkomst t/m donderdag 16 october 2014.
Aantal keren getraind 22.

1. Paul vd Wiel 22
2. Bart Schouten 18
3. Gijsbert van Andel 17
4. Jan van Andel 16
5. Wesley Akkermans 16
6. Michel Visser 16
7. Stefan Vos 16
8. Mark Schouten 15
9. Hanno Sterrenburg 15
10.Martijn Timmer 15
11.Johnny Meurs 14
12.Nicky de Wit 14
13.Jaap de Vente 13
14.Michel de Cloe 11
15.Arwin Verhoeven 11
16.Gert-Jan vd Linden 8
17.Jannick Pelle 8
18.remco van Noorloos 7
19.Alexander Vos 7

Zoals je ziet heeft nummer 1 Paul nog geen training gemist. Echt knap om naast zijn drukke studie toch tijd te vinden voor ontspanning d.m.v.trainen. Nr.2 is de uit de A overgekomen Bart die het ook goed doet in de wedstrijden. En nummer 3 Gijsbert die het als voorstopper ook goed doet. Veel trainen en zaterdags goed presteren, je ziet het is toch geen toeval. Ook onze aanvoerder geeft het goede voorbeeld op nr.4 naast drukke werkzaamheden en gezin toch weinig trainingen overslaan, een goed voorbeeld. De rest van de lijst spreekt voor zich. Sommige met wat minder trainingen zijn of later terug gekomen van vakantie of zijn tussentijds nog op vakantie geweest zoals; Hanno, Johnny, Arwin en Gert Jan.
Ik vind dat je minimaal 75% aanwezig dient te zijn geweest. Dat zijn ongeveer 16 trainingen. Dus wie hier niet aan komt weet wat je te doen staat
Voor de eerste drie liggen aan het eind van het seizoen cadeau bonnen klaar.

Trainer/coach Hans Groenenberg

Geef een reactie