In de herfstvakantie op vrijdagmiddag 24 oktober organiseert de jeugdcommissie van Sparta30 voor alle basisschoolleerlingen uit Andel de jaarlijkse Voetbalclinic op ons sportcomplex de Jan Claesenhof in Andel.

 

Wat is een voetbalclinic?

Tijdens de voetbalclinic worden onder leiding van ervaren spelers en begeleiders van ons eerste en tweede elftal op speelse manier en in verschillende oefenvormen het voetbalspel beoefend. De voetbalclinic is leuk voor iedereen Het maakt dus niet uit of je voor het eerst tegen een bal trapt of dat je al jaren voetbalt. Vraag je vriendje of je vriendinnetje mee en kom er met z’n allen naar toe.

De middag begint om 13.00 en eindigt om 17.30.

Aanmelden kan via een inschrijfformulier (die je krijgt via de mail van de Zaaier).

Of zet het volgende op een eigen papiertje:

Naam

Groep

Leeftijd

Email

Mobiel nummer ouder

Diit kun je dan nleveren bij Wilma Wijgers, adres Burgemeester Baxlaan 28.

Tot de 24e!

Geef een reactie