2014-10-18 19.11.30

 

Wat een goed gevoel hield ik over aan gistermiddag. Jammer genoeg heb ik van de ochtend niets mee gekregen, maar ik weet zeker dat iemand van de jeugdcommissie die ook goed onder woorden kan brengen…

Wat was dan dat goede gevoel van de middag?

– het weer. Een nazomer van jewelste… met buiten de picknicktafels goed gevuld.

– sportiviteit. Onze teams hebben laten zien dat we kunnen voetballen, en een gezonde strijd zonder kaarten en opstootjes kunnen voeren.

– drukte. Ondanks dat er 2 teams, het 3e en 4e, thuis hun wedstrijd wonnen, en het 5e later op de middag terugkwam van de uitwedstrijd, was het druk, met veel mannen, gezinnen, kinderen, jongeren, dames en aanhang.

– gezelligheid. drukte met zo’n grote groep mensen moet wel goed gaan. Nou, dat deed het. Muziek erbij, alle tafels bezet, barpersoneel goed gemutst en veel lol. Je kon het gelach boven de muziek uithoren.

– het nakomen van de (on)geschreven regels. Buiten werd goed omgegaan met alle doelgroepen door elkaar. Jasper haalde bijv. de vlaggen in na de wedstrijd, Bert Pelikaan liep de kleedkamers na (wat Otto de Cloe ook altijd doet). Na afloop is er door iedereen (onder leiding van Annemijn) alles opgeruimd en kon iedereen binnen nog een laatste afzakker krijgen van Arien, de barman van die avond. Ter ondersteuning heeft Maurice alles gesorteerd en gestapeld. Top. En met een speciale dank aan GertJan Vilters, die elke zaterdag de stoelen en tafels rangschikt en opbergt. Waarschijnlijk vergeet ik namen, maar voel je vooral aangesproken als ik zeg dat iedereen zich van zijn beste kant heeft laten zien!

En ik denk dat dit gevoel bij veel mensen binnen de club op dit moment aanwezig zijn…

Volgende keer moeten we nog wel even de juiste personen aanspreken op hun verantwoordelijkheid… De Vrouwen 1 bijv. Zij zijn juist zo goed begonnen dit seizoen… Misschien een volgende keer toch bijspringen als het nodig is?

http://www.sparta30.nl/newsite/?p=855 Het schema is hier te vinden…

Graag hoor ik van jou wat jij op dit moment vindt van de sfeer binnen de club… Reageer via facebook. En word ook lid (of like ons) als je wilt…

Geef een reactie