De KNVB wil graag in contact komen met betrokkenen van clubs in de buurt op 8 oktober. Wie zou hierheen willen? Stuur een mail naar zuid1-management@knvb.nl en Peter Hendrix.

 

Beste mensen,

Hierbij nodigen wij jullie van harte uit om op woensdag 8 oktober a.s. de kleinschalige bijeenkomst bij te wonen met de verenigingen uit Aalburg, Werkendam, Woudrichem en Giessen. Deze bijeenkomst wordt gehouden in de kantine van Be Ready, Kurenpolderweg 15 te Hank, telefoon 0162-402653, aanvang 19.30 uur.

 

Het doel van de avond

De KNVB streeft ernaar de afstand tot de verenigingen te verkleinen en het contact met de verenigingen te verbeteren. Tijdens deze avond treffen bestuurders van verenigingen, medewerkers, leden van het districtscollege en verenigingsraad elkaar in een informele sfeer. Het doel is open en constructief met elkaar te spreken over voetbalonderwerpen die zowel de vereniging als de KNVB aangaan.

 

Alle mogelijke onderwerpen kunnen aan de orde komen, denk bijvoorbeeld aan: competitieopzet, meisjes- en vrouwenvoetbal of opleidingen. Het kunnen ook onderwerpen zijn die meer gaan over het functioneren van de vereniging, bijvoorbeeld: accommodatiezaken, sportiviteit & respect, de maatschappelijke rol van verenigingen of de gevolgen van de bevolkingsontwikkeling. En uiteraard allerlei aspecten die gaan over de samenwerking tussen de verenigingen en de KNVB.

 

Kernvragen zijn daarbij: wat gaat er goed, wat kan er beter, waar kunnen we elkaar helpen en wat kunnen we van elkaar leren?

 

U vraagt, wij draaien!

Het programma van de avond bepalen we samen, maar de verenigingen staan centraal. Heb je onderwerpen die je met ons wil bespreken, laat het ons weten. Wij vragen jullie waar nodig een korte toelichting te geven. Op basis van jullie vragen, onderwerpen en thema’s bereiden wij de avond voor.

 

De volgende verenigingen zijn voor deze bijeenkomst uitgenodigd:

BBJJ08D GDC
BBJK30X Achilles Veen
BBJF11R NOAD’32
BBJD09I Wilhelmina’26
BBHY96Z Kozakken Boys
BBJC61R Dussense Boys
BBHV41Y Be Ready
BBHX68N Altena
BBJB85W Sleeuwijk
BBJJ12E Woudrichem
BBHT26N Almkerk
BBJB995 Sparta’30
PXFX27C GRC’14

 

Aanmelden/te bespreken onderwerpen

Het is handig om vooraf een beeld te hebben van de aanwezigen. Daarom vragen we jullie te melden wie namens de vereniging aanwezig is/zijn. De aanmeldingen en de onderwerpen die jullie met ons willen bespreken kunnen tot uiterlijk 2 oktober a.s. bij ons worden aangegeven via zuid1-management@knvb.nl

 

Tot ziens op 8 oktober a.s.!

Met vriendelijke groeten
KONINKLIJKE NEDERLANDSE VOETBALBOND

Liesbeth Kole
management assistente

District Zuid I
Takkebijsters 3//4817 BL BREDA
Postbus 5504//4801 DE BREDA
Tel.076-5728332
E-mailliesbeth.kole@knvb.nlWebsitewww.knvb.nl

 

Volg ons nu ook op Twitter, @KNVBZuid1

Geef een reactie