sparta30logo_final

Na weer lekker getraind te hebben, is het weer uitkijken naar de zaterdag om een lekker potje te ballen. De voorbereiding doen hoe we gaan spelen, en wie er gaat spelen. Donderdagavond om 20.00 uit een telefoontje van onze leider Kees van Willigen. Wim onze tegenstander van as zaterdag heeft niet genoeg spelers. Dan denk je al……..nee hè. Maar….zei Kees of we begin volgende week kunnen spelen tegen ONI A1. Nou zei ik, laten we dat dan maar doen, maar wel op maandagavond. 10 minuten later Kees. Wim, ONI wil op dinsdag want op maandag is er geen ruimte daar. Verdorie, nu dat weer. Maar je moet elkaar helpen vind ik, dus ik zei vooruit dan maar weer. Maar informeer effe of onze jongens wel op dinsdag kunnen. Weer 10 minuten later. Wim, dan kunnen er zeker 4 a 5 niet. Ja, dan houd het op. 7 minuten later. Wim ik heb gebeld naar ONI en die vroegen of het dan toch maar op maandag kan. Ik kreeg er zachtjes aan toch de kriebels van. Kees, weet wat je doet, doe er maar een Apje uit dat we maandagavond voetballen tegen ONI A1 en om 18.15 vertrekken. Oké waren de woorden van Kees. 10 minuten later Kees. Euh Wim ben bang dat we dan ook 3 a 4 man missen want er zijn er bij die pas 19.00 uur thuis zijn van school of nog later. Toen was mijn geduld op en zei tegen Kees, tja Kees dan laat je dat maar aan ONI weten. Wij hebben ons best gedaan, maar we gaan van hun probleem niet ons probleem maken. Is goed Wim sprak Kees, ik zal het doorgeven. Groeten Wim, groetjes Kees.

Donderdag 21.35. Wim ik hoor hoor dat jullie zaterdag vrij zijn. Zouden er jongens van jou met het 5e mee mogen doen? Tuurlijk joh, hoeveel heb je er nodig? Nou, ik kan er wel 3 a 4 gebruiken. Weet wat je doet, bel ze maar. Is goed, bedankt hè. Is prima succes ermee.

Donderdag 21.50. Jarno van Andel. Wim 3e heeft spelers nodig, mag ik met 3e meedoen. Natuurlijk joh, als je helemaal fit bent heb ik daar geen problemen mee. Maar als ze er nog meer nodig hebben mogen die dan ook meedoen? Tuurlijk joh.

Donderdag 22.30. Wim, wij komen met het 4e spelers tekort zouden er van jou team mee mogen doen? Tuurlijk joh, hoeveel heb je er nodig? Nou 2 kan ik er altijd wel gebruiken. Kan dat? Tuurlijk, kijk maar wie er nog vrij is want er moeten er al verschillende met de lagere elftallen meedoen. Is goed zal ik doen. Bedankt hè. Is goed joh, houdoe war. Houdoe.

Vrijdag 19.27. Wim, mijn keeper is door zijn rug gegaan, zou jou keeper bij mij mogen keepen zaterdag. Tuurlijk joh, bel hem maar want denk dat Bastian dat wel wil. Hee bedankt hè Wim. Is goed joh.

Zaterdagmorgen 10.30. Hoef zelf niet te voetballenen , effe lekker bij de B1 kijken waar Ziggy van de A1 ook mee doet. Zaterdagmorgen 10.50. Ger Klop. Wim ik hoor dat jullie niet hoeven te voetballen zou Mike J. bij ons aan mogen sluiten. Tuurlijk joh, maar dan moet je effe de leider van het 5e bellen want hij zou met het 5e meedoen. En zeg dan maar tegen de leider van het 5e dat Matthijs nog als enige vrij is en dan moet Matthijs maar met het 5e meedoen. Is goed Wim ga het gelijk regelen.

Zaterdag 11.00. Ger klop. Wim het is geregeld. Bedankt hè. Is goed joh. Succes vanmiddag.

Dan zie ik dat onze vlagger Harry bij de B1 loopt te vlaggen. Zo denk ik, ze zijn allemaal lekker nuttig bezig.

En ik? Lekker s’ middags in de tuin bezig geweest, dan is die ook weer bijna winter klaar. Ik ook nuttig geweest, en mijn vrouw ook weer een tevreden vrouw.

 

En Ard? Niet gezien of gehoord, maar……………die zal wel weer een etentje of feestje hebben gehad.

Geef een reactie