Na de onverdiende nederlaag vorige week, konden we het vandaag rechtzetten tegen Good-luck A1. Op een wel heel ongewone tijdstip van 10.15 mochten we aftrappen. Het was vroeg, maar iedereen zag er fris en wakker uit. Marco Kwetters was de scheidsrechter. We hadden afgesproken om direct het initiatief te nemen en Good-luck duidelijk te maken dat er voor hun geen punten waren te halen in Andel. In de 2e minuut geeft Ziggy de bal mee aan Mike J. en de bal gaat net naast. Na 6 minuten krijgt Emiel de bal van Mike J. en schiet rakelings over. Daarna nog enkele kleine kansjes maar net niet. Dan in de 12e minuut een vrije trap van Emiel, en Patrick kopt over voor de keeper. De eerste mogelijkheid was voor Good-luck in de 14e minuut en gaat er warempel nog in ook. 0-1. We lieten de koppies niet hangen en in de 16e minuut is het weer gelijk. Matthijs neemt een vrije trap en plaats de bal op het hoofd van Jarno die keurig binnen kopt. 1-1._M6A2794 (Kopie)

Na 26 minuten spelen geeft Robert een geweldige steekpass aan Matthijs die de bal voor het doel geeft en het is Mike J. die hem perfect binnen kopt. Een aanval uit het boekje.

_M6A2779 (Kopie)

Good-Luck krijgt ook enkele kansjes maar echt gevaarlijk werd het niet. Vlak voor rust geeft Ziggy na een mooie aanval de bal aan Jarno en die schiet zijn 2e doelpunt binnen. 3-1. Dit is tevens de ruststand. In de 2e helft neemt Good-Luck brutaal het initiatief, en zetten ons met de rug tegen de muur. Juist dan moeten we leren om de rust te bewaren, en niet de bal lukraak naar voren te rammen. Good-Luck kreeg goede kansen maar Bastian was onze redding dat het 3-1 bleef. Het duurde tot de 72e minuut dat we onder de druk uit konden komen. Het is Matthijs die een geweldige actie ondernam en de bal snoeihard tegen de paal schoot. We kregen er weer meer vertrouwen in en namen het initiatief. In de 75e minuut is het Patrick die de bal na een mooie aanval van Matthijs krijgt en 4-1 binnen schiet.

_M6A2768 (Kopie)

Na 77 minuten geeft Matthijs een lange bal op Mike J. die zijn tegenstander zijn hielen laat zien en een dwarrel bal los laat en achter de keeper verdwijnt. 5-1.

_M6A2847 (Kopie)We vonden het wel genoeg zo. Dennis wordt nog gewisseld voor Rick van Heukelum, bedankt nogmaals Rick, en die liet zien dat hij ook kwaliteiten heeft. Good-Luck weet nog de 5-2 te scoren en daar bleef het bij. Fijn was te horen van de supporters dat er voetballend vooruit gang in zit. Maar we moeten niet op onze lauweren rusten, want er is nog genoeg te doen. Het is een fijne groep, de sfeer is geweldig, en we gaan er met ons allen een mooi seizoen van maken. Tenslotte wil ik nog Marco Kwetters bedanken voor de perfecte leiding.

 

Geef een reactie