Na weken van trainen, oefenwedstrijden en bekerwedstrijden spelen was het tijd om aan de competitie te beginnen. Iedereen was erop gebrand meteen een goed resultaat neer te zetten. Na 80 minuten stond dan ook een ongebruikelijk hoge score op het scorebord. Over de wedstrijd zelf is niet zo heel veel te vertellen. Vanaf minuut 1 was duidelijk dat we de bovenliggende partij waren en het was wachten op het 1e doelpunt. Deze viel in de 11e minuut, daarna was het afwachten hoeveel er deze middag zouden vallen. De teller stond na 80 minuten voetbal op maar liefst 16 goals. Ondanks de mindere tegenstand bleven we zeer gedisciplineerd als team spelen en goed om te zien was dat we elkaar een doelpunt gunden. Het veldspel was goed verzorgd, zo zie je dat je dan een tegenstander helemaal kapot speelt. Volgende week zullen we vol aan de bak moeten in de derby tegen Achilles Veen.

Geef een reactie