4 juli Topdag voor de jeugd bij v.v.Sparta’30.

4 juli Topdag voor de jeugd bij v.v.Sparta’30.

In samenwerking met KicksNSticks gaan wij op zaterdag 4 juli een afsluitdag verzorgen. Voor alle jeugd vanaf de kabouters en kinderen dit jaar nog 4 worden tot en met de JO13. De afsluitdag zoals die sinds jaar en dag door de jeugdcommissie wordt georganiseerd kan helaas door het Corona virus niet doorgaan. Gelukkig is er inmiddels versoepeling opgetreden in de Corona maatregelen en mag er gelukkig al wat meer. Zo mag de kantine vanaf 1 juli weer open en mogen er een 100-tal toeschouwers aanwezig zijn. Natuurlijk zijn er nog wel wat beperkingen maar KicksNsticks heeft overleg gehad met het RIVM en het kan en mag. 

Als technische commissie jeugd, en na toestemming van het bestuur, gaan we zorgen voor een clinic achtige afsluitdag. De jeugd van Sparta heeft vanaf begin maart weinig bewegingsvrijheid gehad en dat gaan we deze dag dubbel en dwars in halen. We gaan aan de slag met fanatieke voetbal oefeningen en te gekke kampspellen. KicksNSticks trekt alles uit de kast om jullie een spectaculaire dag te bezorgen met o.a. de Arena, het gatendoek, een snelheidsmeter en de game bal. Een clinic met alle skills, tricks en challenges waarbij jouw resultaten in een persoonlijk paspoort worden verwerkt. Kortom; een dagdeel met de vetste oefeningen.

Dit mag je als jeugd Spartaan niet missen dus zorg dat je erbij bent op zaterdag 4 juli vanaf 09.00 uur en meldt je aan bij je trainer/leider op jullie teamapp.

Namens de tc jeugd,

Hans Groenenberg