Kabouters krijgen demonstratie training.

Kabouters krijgen demonstratie training.

 

Afgelopen zaterdagmorgen kreeg het kabouter team van Marwin Elshout en Stijn de Boer een demonstratietraining van Kicks en Sticks.

Om 10.00 uur stonden een 10-tal kabouters netjes klaar om te trainen. De 2 docenten Ramon en Joep gingen in allerlei voetbal gerelateerde spelletjes aan de gang. Vol overgave hebben alle kabouters de spelletjes ervaren. Iedereen deed heel goed mee en men kreeg dan ook diverse complimentjes van de 2 docenten.

Om 10.30 uur was het tijd voor een korte pauze en kregen alle kabouters limonade.

Het 2e gedeelte werd er op Joep afgewerkt in allerlei speelse vormen. Het was echt een genot om alle kinderen zo bezig te zien en jammer voor de ouders dat zij hier niet bij aanwezig mochten zijn door de Corona protocollen.

Veel te snel kwam een einde aan de training maar niet voordat alle kabouters nog konden gaan genieten van een welverdiend ijsje.

Kortom; een zeer geslaagde ochtend met dank aan het team van Kicks en Sticks.

Ik hoop dat bijgaande foto’s een mooi beeld geven van de kabouter ochtend.

Na afloop hebben wij als Tc. Nog gesproken met Ramon en Joep.  Zij vertelde o.a. dat zij de komende tijd veel afsluitdagen organiseren bij alle voetbalclubs. Dit vanwege het feit  dat de contributies normaal doorgaan en door de Corona  alle jeugdleden weinig is geboden vanuit de clubs. Hier zijn wij onmiddellijk mee aan de slag gegaan. We moeten uiteraard met alle betrokkenen rond de tafel maar zoals het er nu uitziet gaan we zaterdag 04 juli 2020 deze afsluitdag met behulp van Kicks en Sticks organiseren. Misschien kan dat ook een mooie herstart zijn wanneer de sportkantines vanaf 01 juli 2020 weer open mogen.

 

TC.s Hans en Jacky.