Update: 90 jarig jubileum v.v. Sparta’30

Update: 90 jarig jubileum v.v. Sparta’30

De afgelopen weken waren flink hectisch is er veel gebeurd. Als je om je heen kijkt is niets meer hetzelfde, het coronavirus heeft keihard toegeslagen en al veel slachtoffers geëist. Inmiddels heeft de overheid strakke maatregelen afgekondigd om de zorgcapaciteit niet te overbelasten en de mensen te kunnen helpen die het meest kwetsbaar zijn. 1 van de maatregelen is dat alle bijeenkomsten verboden zijn tot 1 juni. Voorlopig ziet het er niet naar uit dat deze maatregelen versoepeld kunnen gaan worden en zullen evenementen voorlopig verboden blijven.

90 Jarig jubileum

Zoals jullie ongetwijfeld weten hadden wij als jubileumcommissie een prachtig programma samengesteld voor zowel jong als oud. Dit jubileumfeest zou zijn hoogtepunt beleven in de week van 22 t/m 27 juni 2020. Gezien de huidige situatie hebben wij helaas moeten besluiten om de feestweek af te lasten.

Hoewel dit een moeilijk besluit is geweest, vinden wij het belangrijk om duidelijkheid te geven aan een ieder die hierbij betrokken is. In het bijzonder willen wij hier onze sponsors bedanken voor de wijze waarop zij onze feestweek hebben gesteund.

Gekochte tickets Hollandse avond
Momenteel zijn wij in gesprek met onze ticketprovider Simpleticket, zij gaan de terugbetaling van de tickets verzorgen. Hierover wordt iedereen die tickets gekocht heeft z.s.m. geïnformeerd.

90+1 jarig jubileum

Hoe nu verder? Hoewel wij teleurgesteld zijn gaan wij niet bij de pakken neer zitten en hebben wij besloten om de feestweek te verplaatsen naar 2021. 

We wensen iedereen veel sterkte en gezondheid toe.

Sportieve groet,

Bestuur v.v. Sparta ‘30

Jubileumcommissie v.v.Sparta’30