Jakko sport

Beste leden,

Zoals jullie mogelijk al hebben gezien/gehoord is Jakko Sport failliet. In de eerste plaats leven we mee met Jakko en zijn vrouw. Ze hebben jaren veel voor ons betekend en het is erg voor ze dat na jaren hard werken de zaak failliet is. Jakko is jaren onze kledingsponsor geweest waar we hem dankbaar voor zijn.

Jakko heeft aangegeven dat hij bij een andere sportzaak gaat werken. Mogelijk kan hij vanuit zijn nieuwe functie aan onze club verbonden blijven. Dit wordt onderzocht maar uiteraard bekijken we ook andere mogelijkheden.

Spullen van Hummel die we met spoed nodig hebben kunnen we bestellen bij andere bedrijven. Teams kunnen dit aanvragen via de gebruikelijke weg, bij de Technische Commissie.

Zodra er meer helderheid is over een nieuwe samenwerking/kledingsponsor dan laten we het weten.

Hartelijke groet, namens de sponsorcommissie en het bestuur,
Jaap de Vente