Adres accomdatie TSVV Merlijn

Bericht van TSVV Merlijn:
Wij spelen onze thuiswedstrijden aan het voetbalveld gelegen aan Sportweg 13. Onze kleedkamers en dus ook de kleedkamers voor onze tegenstanders zijn gelegen in het schoolgebouw van het 2College JozefMavo. Op foto 1 in de bijlagen ziet men het vooraanzicht van links het schoolgebouw en rechts het voetbalveld. De kleedkamers zijn te bereiken via de deur bij de rode pijl. 
 
Ook is er nog wat verwarring omtrent de kantinesituatie. Na de verhuizing hebben wij helaas geen eigen kantine meer gelegen aan ons voetbalveld. Onze thuishaven zal vanaf komend seizoen weer de Olympia Sports Bar zijn. Deze kantine ligt iets verderop bij de tennis-en hockeyvelden. De Olympia Sports Bar is op foto 2 aangegeven met de rode pijl. Men bereikt deze kantine door via de blauwe pijlen te lopen zoals te zien op foto 2. Dit betekent dat men langs het voetbalveld en het schoolgebouw moet lopen, daarna gaat men linksaf door de poort van de tennisvelden heen. Als men langs de tennisvelden afloopt zal men de kantine bereiken. Als het bestuur van uw vereniging mee komt naar de wedstrijd, zullen wij hen dan ook in de bestuurskamer in de Olympia Sports Bar ontvangen. 
 
Wij weten dat dit niet de ideale situatie is, maar hopen via deze weg toch iets meer duidelijkheid te brengen. Er zullen altijd bestuurders of andere clubmensen aanwezig zijn die de weg zullen wijzen en u hartelijk zullen ontvangen.
 
Ik hoop u hiermee voldoende geïnformeerd te hebben!