PIZZAVOND DONDERDAG 20 FEBRUARI

Pizza avond.

 

Aanstaande donderdagavond 20 februari is er na de training weer een pizza avond. Vorig jaar hebben wij dit ook georganiseerd en na afloop merkten wij dat dit erg werd gewaardeerd. Ook nu willen wij u net voor Carnaval en met een vrije voetbalzaterdag in het verschiet verwennen op pizza’s van onze bekende Pietje van eethuis het Centrum uit Andel.

Dus kom gezellig na de training naar de kantine dan kun je naast je gebruikelijke drankje 1 of meerdere gratis stukken pizza’s eten. Het is goed voor de teambuilding en je kunt met elkaar nog eens napraten over de gespeelde wedstrijden van afgelopen zaterdag en vooral ook vooruit kijken naar de komende wedstrijden want dat we elkaar en de punten hard nodig hebben bij zowel het 1e evenals ook bij het 2e zal duidelijk zijn.

Voor het G-team heb ik 20.30 uur afgesproken en voor de overige training bezoekers, dus ook de dames, ongeveer 21.45 uur.

Bij deze bedanken wij Pietje van Eethuis Het Centrum voor het mede sponsoren van deze avond.

Zegt het voort en tot donderdagavond.

 

Het bestuur.