Supermannekes winnen ruim

Supermannekes winnen weer ruim.

 

Verslag zaterdag 15 februari 2020.

 

Natuurlijk was het verlies van ons eerste elftal tegen directe degradatie kandidaat Vuren een enorme domper op deze zaterdag, maar er waren ook positieve resultaten. Zo won ons 2e elftal ondanks of dankzij invallers van ons 3e uit bij TEC Tiel met maar liefst 0-4. Ook onze dames haalde uit bij Oosterhout met maar liefst 0-12 een prachtig resultaat. Jammer dat over 2 weken de wedstrijd tegen directe concurrent SV Capelle dan weer niet doorgaat omdat diverse speelsters op wintersport zijn.

Ook positief waren de diverse thuis wedstrijden van onze jeugdelftallen, de meeste werden nml., gewonnen zo liet J013 zien dat het ook anders kan en werd er met positief voetbal zonder incidenten ruim gewonnen van Stedoco. Ook de J09 wist van Meerkerk te winnen evenals de J017 in een pittig duel met Rhelico.

Helaas verloor ons slagschip bij de jeugd de J019 met 2-4 van de buren van G.R.C.’14. En wat te denken van onze supermannekes bij de J08-1 en J08-2.

Zij doen het allebei prima, zo wonnen de supermannenkes van trainer Jan de Fijter,leiders Dick Wind en Jacky Sonneveld voor de derde keer op rij met grote cijfers nu nml., met 13-2 van Groot Ammers. In de eerste helft kwam Groot ammers nog even terug tot 3-2, maar daarna draaide de voetbal machine op volle toeren en werd de score regelmatig opgevoerd. Ook enkele mooie doelpunten door naar elkaar over te spelen ga je steeds meer zien. En zo moet het ook niet alleen voor je eigen voetballen maar elkaar de bal gunnen als er iemand beter voor staat om te scoren. Als jullie zo door gaan kun je misschien wel kampioen worden. Het team van de supermannekes bij de J08-2 bestaat uit; Florian de Fijter, Stijn Vos,Luuk Crielaard, Brent Sterrenburg, Nout Sonneveld,Kyran Verbeek en  Tjaard Wind. Hopelijk is ook keeper Thijmen de volgende keer op tijd. Alle teams even een prettige voorjaars vakantie en succes bij de komende wedstrijden.