Pubquiz en bierproeverij

Pubquiz en Bierproeverij.

 

Op vrijdagavond 28 februari organiseert de jubileum commissie een pubquiz en bierproeverij. Omdat niet iedereen weet wat een pubquiz is volgt hieronder een korte uitleg.

Een pubquiz is een uit Groot-Brittannië overgewaaid fenomeen waarbij teams van 3 a 4 personen het tegen elkaar opnemen op het gebied van allerhande onderwerpen zoals sport, topografie, muziek, films etc. Let op; een Pubquiz heeft niets te maken met IQ maar alles met het vermogen om op het juiste moment het juiste antwoord op “weetjes” uit het geheugen naar boven te halen.

Daarom staat de Pubquiz garant voor een paar uur plezier voor jong en oud, man en vrouw, op elk niveau.

De vragen worden niet alleen gesteld door een quizmaster maar komen ook in de vorm van fotorondes en muziekvragen.

Spelindeling;

De Pubquiz telt meestal 6 rondes van 10 vragen, die in teamverband beantwoordt moeten worden. Van Pippi Langkous via Wesley en Yolanthe, tot de Europese Hoofdsteden; alles kan aan bod komen!

Tussen deze rondes door is er tijd voor een aantal bierproeverijen van speciale biertjes en een kaas en worst plankje.

Plezier en hilariteit moeten voorop staan. Het team dat na 6 rondes de meeste punten heeft verzameld mag zich de Pubquizkampioen van Sparta’30 2020 noemen.

Voor wie;

Iedereen vanaf 18 jaar mag mee spelen en je behoeft niet perse lid van Sparta’30 te zijn. Dus regel een aantal vrienden of vriendinnen teams, familie of buurtteam etc. van 3 personen en schrijf je in bij onderstaande quizmasters.

Wij zorgen voor een gezellige avond waarbij u onder het genot van een hapje en drankje een leuke spelletjesquiz speelt.

Dus hou vrijdagavond 28 februari 2020 vrij en schrijf u in.

Aanvang; 20.00 uur

Plaats:  kantine v.v Sparta’30

Kosten;€5,00 p.p.

 

De opbrengst komt geheel ten goede aan de jubileum commissie voor het organiseren van tal van activiteiten in de feestweek.

 

Quizmasters;

 

Peter Hendrix​​​0611371874

Hans Groenenberg 0623003438