Verslag JO19-1 – Ouders

Op het kunstgrasveld van Sparta’30 stond vanmiddag de kraker van de JO19-1 tegen de ouders op het programma. Beiden waren ervan overtuigd dat ze zouden winnen. Een ware koude oorlogvoering tussen beide partijen. Zo stonden om 14.30 2 partijen op scherp. Direct na het beginsignaal van de heer Wim Möller is het de JO19-1 die het initiatief neemt. De eerste goede kans was voor Ruben in de 5e minuut maar het schot was een makkie voor Marco K. Toch komen de JO19-1 in de 8e minuut op voorsprong door een afstandschot van Rik. We bleven de bovenliggende partij en in de 18e minuut een mooi combinatie tussen Stijn en Ruben en laatste schiet de 2-0 binnen. Nauwelijks 1 minuut later een combinatie tussen Marten en Anrico en is het Anrico die de 2-1 binnenschiet. Daarna werden de ouders sterker. Wij (JO19-1) passen een tactische wissel toe en komt Bartina Verhagen in het veld. De rollen werden weer omgedraaid en werden wij weer sterker. In de 23e minuut een geweldige pegel van Gerton en de bal verdwijnt in de kruising achter de verbaasde Marco K.3-1. Dit was tevens de ruststand. De 2e helft was 5 minuten oud toen Zeno aan een solo begon en de bal achter Martijn vd B schiet.4-1. In de 40e minuut is het Gerton die met een binnentikkertje de 5-1 binnenschiet. Bartina Verhagen krijgt het in de 42e minuut het op haar heupen en passeerd 2 verdedigers en ook nogeens Martijn vd B.6-1. Daarna geloofden de JO19-1 het wel en gingen lopen flierefluiten. Dit werd in 5 minuten afgestraft door doelpunten van Marten, Hans en Mark v H. Zodat de stand in de 47e minuut 6-4 was. De ouders roken bloed. Er stonden nog 13 minuten spelen op de klok. In de 50e minuut is het Anrico die de spanning helemaal terug brengt met de 6-5. En ja hoor in de 55e minuut komen de Ouders op een gelijke stand door een doelpunt van Marten.6-6. Daarna waren er nog enkele kansen over en weer maar de stand bleef onveranderd. Na 60 minuten spelen floot de prima fluitende heer Wim Möller voor de laaste keer en werden de punten eerlijk verdeeld.

 

Na afloop hebben we in een bomvol kantine nog gezellig een afzakkertje genuttigd.

 

Supporters allemaal bedankt voor jullie belangstelling.

 

Wim Möller bedankt voor het fluiten. Je had alles onder controle in deze kraker.

 

Man/vrouw of de match: Bartina Verhagen.

 

Wim.