Sparta´30 / 3D Preview Sparta’30- GVV’63

Sparta´30 / 3D Preview

De laatste match van 2019 voor de competitie staat zaterdag al weer op de planning. En na het gelijkspel van afgelopen zaterdag tegen Neo’25 wacht er opnieuw een thuiswedstrijd.  Dit keer komt GVV’63 uit Gameren op bezoek. De andere geel-zwarten uit Gelderland komen in opperbeste stemming naar ons sportpark want de afgelopen 3 wedstrijden wisten ze 9 uit 3 te scoren en met dit resultaat staan zij op dit moment ongeslagen aan kop in de tussenstand van de 2e periode.

De Andelnaren zullen dus gewaarschuwd zijn en zullen weer alles uit de kast moeten trekken om met een goed resultaat de winterstop in te gaan. Afgelopen zaterdag leek een 3-punter in de maak na doelpunten van Remco van der Heijden (vrije trap waarbij de muur niet helemaal goed stond) en een mooie intikker van Lennard van Andel in de 68e minuut leek het niet meer fout te kunnen gaan. Echter Neo’25 kwam op vechtlust nog langszij en wist zo een puntje mee te stelen uit Andel. De week ervoor nam Sparta ’30 zelf een puntje mee bij een ander ploeg uit Sprang-Capelle.  En de eerste wedstrijd uit deze 2eperiode werd thuis niet helemaal terecht verloren van BZC’14. Het zou dan ook mooi zijn als zaterdag de winst wel over de streep getrokken wordt tegen GVV’63 dat voorafgaande aan dit seizoen tot een van de titelkandidaten werd genoemd. Na een stroeve start begint de motor bij hen inmiddels te draaien dus ik ben heel benieuwd of de Spartanen wat zand in de motor kunnen gooien en zo met een goed resultaat weer aansluiting vinden bij de subtop in deze derde klasse. Bij winst op GVV’63 komen de Spartanen in punten in ieder geval weer gelijk.

De bal gaat zaterdag om 2 uur al rollen dus wees er op tijd bij anders mist u mogelijk al enkele doelpunten. Na afloop van deze wedstrijd kunt u ook nog de kantine in rollen, want de boutdraaimiddag en de jaarlijkse verloting staat hier gepland, dus kom gezellig langs om uw club te supporten zowel langs de lijn als in de kantine.

Tot zaterdag!