Sparta´30 / 3D Preview Sparta’30 – TSVV

 

Nu de bal weer is gaan rollen in de reguliere competitie in 3D, kunt u op de site ook weer een preview verwachten als Sparta ’30 een thuiswedstrijd speelt. Aangezien zaterdag het eerste affiche op het menu staat volgt hier dan ook een korte preview. 

Vorige week werd de competitie gestart en ging het vlaggenschip uit Andel op bezoek bij Haaften. Een ploeg waar vorig jaar uit met 5-2 van gewonnen werd. Deze editie ging iets minder makkelijk en na 90 minuten voetbal stond er een 2-2 op het scorebord. Zodoende werd er een puntje meegenomen vanuit Gelderland naar Ael en met dit resultaat kon trainer van Noorloos ook leven (aldus regiovoetbal.nl). 

De tegenstander van komende zaterdag wist de eerste competitiewedstrijd wel te winnen. De Tilburgse Studenten Voetbal Vereniging (kortweg TSVV) Merlijn wist GVV’63 op een 4-3 nederlaag te trakteren en dit na een een 1-3 achterstand. De manschappen van Sparta ’30 moeten dan ook op hun hoede zijn want deze nieuwkomer in 3D kan wellicht ook in Andel gaan stunten.

Hoe de krachtsverhoudingen in werkelijkheid liggen is na een speelronde wel moeilijk te benoemen, maar Sparta ’30 zal er alles aan willen doen om de driepunter in eigen huis te houden met het oog op de derby’s tegen GDC en Noad ’32 die in de komende weken op de rol staan. Na deze 4 wedstrijden weten we denk beter waar ons team staat en wat de verwachtingen mogen zijn dit seizoen. 

Rest mij nog te vermelden dat Sparta ’30 voor het eerst in de clubhistorie de tweede ronde van de beker bereikte. Dit is op zich al een hele mooie prestatie op zich en op zaterdag 16 november volgt er dan ook een thuiswedstrijd tegen VV Almkerk. Op voorhand een mooie affiche waar trainer van Noorloos ook nog gevoetbald heeft, dus hij zou graag een stunt uithalen om nog een rondje verder te komen. Noteer deze datum dus alvast in uw agenda voor een mooie bekerwedstrijd op ons sportpark.

Maar eerst zaterdag gewoon competitievoetbal, ook daarvoor van harte uitgenodigd. 

Weertip: neem een paraplu want de r zit weer in de maand dus de regen valt weer heerlijk uit de lucht!