Kampioenen zaterdag

Kampioenen zaterdag bij VV Sparta’30

Afgelopen zaterdag stonden er een aantal kampioenfeestjes op het programma.

De JO17 en JO11 waren vorige week al kampioen geworden bij de uitwedstrijden tegen Buren en Be Ready, natuurlijk is het leuker om het feestje thuis te vieren stond dit gepland voor deze zaterdag.

Voor de JO10 werd het een spannende zaterdag, deze spanning hebben ze er ook ingehouden tot de laatste minuten, vlak voor tijd was het namelijk 1-2. Gelukkig werd er in korte tijd 2 keer gescoord en kon er afgefloten worden met een 3-2 uitslag. Dit betekende ook voor de JO10 dat het kampioenschap binnen was.

Om 14.30 uur speelde het 2e elftal de wedstrijd van het seizoen, met 1 puntje was het kampioenschap binnen. 1 punt vonden ze niet voldoende, er werd maar liefst 7 keer gescoord, het doel van Sparta bleef schoon wat een eindstand van 7-0 betekende en waardoor het kampioenschap gevierd kon gaan worden.

De jaarlijkse afsluitavond stond ook gepland, ivm de vele feestjes zijn we hier enkele uurtjes eerder mee gestart. Wat niet betekende dat we ook eerder gestopt zijn 😉
Het was een gezellige dag om het zo met elkaar te vieren, jong en oud, spelers en toeschouwers bedankt dat jullie er waren.

De foto’s van deze dag zijn te vinden op Facebook

https://m.facebook.com/Sparta30/photos/?ref=bookmarks&mt_nav=0