Tussentijdse ledenvergadering Sparta’30

Tussentijdse ledenvergadering Sparta ’30

Andel, 13 mei 2019

Beste leden van Sparta ’30,

Graag nodigen we jullie uit voor de tussentijdse ledenvergadering op donderdag 13 juni 2019 om 21.00 uur.

Deze avond zal er gestemd worden voor de functie van voorzitter. 

Enkele maanden geleden vernam het bestuur dat Kees van der Linden en Frans Sterrenburg aan het einde van dit seizoen stoppen als ambassadeur van de KNVB. Het bestuur heeft vervolgens actie ondernomen en beide heren gevraagd of ze het bestuur willen versterken.

Er is een aantal gesprekken geweest waarbij Kees en Frans hebben aangegeven dat ze beschikbaar zijn aan het einde van de competitie en dat ze zich verkiesbaar stellen als voorzitters van onze mooie vereniging. Ze willen dit samen oppakken en dus beide voorzitter worden.

Als bestuur zijn we blij dat Kees en Frans deze stap willen zetten. Wij hopen op jullie aanwezigheid 13 juni en vertrouwen erop om na deze avond, met een voltallig bestuur, verder te kunnen bouwen aan de toekomst van Sparta’30.

Met vriendelijke groet, 

bestuur Sparta ’30,

Antoinette Vilters

Hans Groenenberg

Jacky Sonneveld

Jarno van Andel

Michel de Cloe

Jaap de Vente