Kinderloop samenloop voor hoop

Beste lezer, 

28 en 29 juni is er een SamenLoop voor Hoop om zoveel mogelijk geld bijeen te brengen voor wetenschappelijk kankeronderzoek. De SamenLoop is een prachtig lokaal wandelevenement waarbij teams in estafettevorm 24 uur lang wandelen. De 24 uur staat symbool voor de voortdurende strijd tegen kanker. 

Tijdens de SamenLoop laten we zien dat er hoop is en wordt het leven gevierd. Naast allerlei optredens, een gezellige braderie en veel activiteiten voor kinderen is er een speciale Kinderloop. Met deze korte wandeling van 24 minuten kunnen kinderen zich ook inzetten voor het goede doel. Ze organiseren vooraf acties om geld in te zamelen en krijgen aan de start een mooi paars Samenloop-shirt.

Het lijkt ons geweldig als u met uw kind(eren) meedoet aan de Kinderloop. Het biedt de kans om aandacht te besteden aan de ziekte kanker en daar een mooie positieve actie aan te koppelen.

Kinderen kunnen zich opgeven via de volgende link: 

https://www.samenloopvoorhoop.nl/doe-mee/kidsloop?samenloopId=51086&kinderloopId=73860