Sparta´30 / 3D Preview

Sparta´30 / 3D Preview

Komende zaterdag wordt er weer gevoetbald in Andel. In de derde klasse D staat de thuiswedstrijd tegen Neo ’25 op het menu. Een altijd mooi affiche tegen de Rood-Wit-Blauwen uit Sprang-Capelle ook al ligt het sportpark volgens GoogleMapsgewoon in Waalwijk.

Eerder dit seizoen stonden beide ploegen ook al tegen elkaar. In Waalwijk (zie hierboven) werd het toen 3-0 voor de thuisploeg en hiermee werd de toen goede reeks van Sparta ’30 even gestopt en haakte de geel-zwarte ploeg uit Andel even af in de strijd om de bovenste plaatsen.

Op dit moment staan beide ploegen respectievelijk 7e en 5e en dus is dit een mooie subtopper uit die bovendien belangrijk is met het oog op de derde periode.  In dat klassement bezetten deze ploegen de 2e en de 3e plaats met de kanttekening dat Neo’25 al een wedstrijd verloor en Sparta ’30 nog niet.  Bij winst op Neo’25 kan er dan ook een goede stap worden gezet naar de bovenste plaats in dit klassement die op dit moment bezet wordt door GDC dat een wedstrijd meer speelde dan Sparta ’30 en 3 punten meer heeft.

Neo ’25 komt in ieder geval met een goed gevoel naar Andel, want vorige week versloegen zij op de thuisplaat koploper Sleeuwijk met 1-0 dat de goede vorm van voor de winterstop een beetje kwijt is. En op 30 maart versloegen zij ook SV Capelle in een thuiswedstrijd met 2-1. Een ploeg waar Sparta ’30 vorige week een punt, en waar eerder dit seizoen nog met 1-4 van verloren werd.  Op 30 maart velde Sparta ’30 in de thuiswedstrijd ook titelkandidaat SC Everstein met 3-0.  Kortom beide teams lijken in een goede vorm te verkeren en het zal dan ook zeker geen 3-0 worden in Andel.

Hoe het wel gaat aflopen moet u zelf maar komen aanschouwen of beluisteren via de regionale radio omroep. Het zal al met al weer een mooie kraker worden en het is te hopen dat de goede lijn van de laatste weken wordt voorgezet.

Tot zaterdag!