Informatie over sponsor Dongemond Soccer Center

Het Dongemond Soccer Center is al anderhalf jaar een prachtige voetbaltempel gevestigd te Geertruidenberg.  Binnen het DSC is de keuze gemaakt om een breed spectrum aan disciplines aan te bieden, waardoor het voetbal in bredere zin beleeft kan worden en er ook faciliteiten zijn waar voetbalclubs, spelers en andere betrokkenen gebruik van kunnen maken.
Zo beschikt het Dongemond Soccer Center over twee FIFA gecertificeerde Indoorsoccer velden. Indoorsoccer is een voetbalspel op kunstgras. De attractiviteit en snelheid van het spel gecombineerd met de laagdrempeligheid maakt dat het één van de snelst groeiende binnensporten is. De blessuregevoeligheid is erg laag en mede daardoor is de sport geschikt voor alle leeftijdsgroepen. Het kunstgras is ‘valvriendelijk’ en kan bespeeld worden op normale sportschoenen, kunstgrasschoenen of veldvoetbalschoenen. De spelregels zijn tot een minimum beperkt om de speelsnelheid te bevorderen. Indoorsoccer is een zeer intensieve en snelle sport, mede door het gebruik van de boarding en de netten over en rondom het veld. In tegenstelling tot zaalvoetbal kan de bal er niet “uit”, waardoor er geen tijdverlies is en het spel heel dynamisch blijft.

Naast de vanzelfsprekende Indoorsoccer velden beschikt het DSC ook over een tweetal prachtige horecagelegenheden: een typische Engelse voetbal Pub “The Dutch” en onze VIP room “Nummer 14”. Kortom de perfecte locatie om te voetballen, trainen en gezellig wat te drinken.

En dat is niet het enige! Het Dongemond Soccer Center beschikt namelijk ook over:
– Een Fysiotherapie praktijk met als specialisme Sport
– Een Personal Trainer voor individuele – , maar ook voor groepstraining.
– Bootcamp.
– Een Soccer Experience Room t.b.v. E-sport (FIFA19), lezingen, bijeenkomsten businessclubs etc.
– Een mediaplein met grote tribune voor bedrijfsfeesten, presentaties ect.
– En het Dongemond Soccer Center verzorgd onderdak aan Sportconsult, een Sportmanagement en -marketing organisatie en het Europese hoofdkantoor van de Dutch Lions.

Kortom heeft het Dongemond Soccer Center alle aspecten in huis voor uw ideale voetbalbeleving. Uiteraard worden er ook diverse evenementen, voor jong en oud, georganiseerd in het Dongemond Soccer Center. Denk aan een winter- & zomercompetitie, kidsdagen, FIFA toernooien, (kinder)feesten, WK damestoernooi, hardloopwedstrijden en nog veel meer! Houdt u onze Facebookpagina, @dongemondsoccercenter, dus goed in de gaten.

Meer informatie over het Dongemond Soccer Center of vragen over de evenementen? Mail dan naar marketing@dongemondsoccercenter.nl.