Even voorstellen: Michael Schreijer

Even Voorstellen……….Michael Schreijer.

 

De TC jeugd is verheugd te kunnen meedelen dat voor volgend seizoen jeugdtrainer Michael Schreijer is vastgelegd voor de J015.

Michael is 33 jaar en sinds enkele jaren woonachtig in Nederhemert-Noord.

Oorspronkelijk komt Michael uit Utrecht en later Nieuwegein. Hier voetbalde hij in de jeugd van Elinkwijk en later Geinoord en in de senioren bij JSV.

Hier werd hij door het trainers virus besmet en trainde de A en B-junioren.

Later werd hij trainer van het dames elftal van Cabouw en Noordeloos waarmee hij ook kampioen werd. Dit laatste was een insteek om Michael ook te vragen om de dames te trainen vanaf nu tot het einde van dit lopende seizoen.

Michael stond te popelen om aan de slag te gaan en heeft positief gereageerd op ons verzoek om met onmiddellijke ingang de dames te gaan trainen.

De dames werden nu op dinsdag getraind door Hans en op donderdag door Jan en Otto. Geen ideale situatie voor ons dames elftal maar uit nood geboren.

We hopen door deze oplossing een positief signaal af te geven aan ons dames elftal zodat zij nu een vaste trainer/coach hebben waardoor zij zich verder kunnen ontwikkelen. Voor het nieuwe seizoen lopen er nu nog gesprekken  met kandidaten en wij zijn hoopvol gestemd dat dit ook in orde komt.

Wij heten Michael van harte welkom en wensen hem veel succes bij v.v.Sparta’30.

 

 

Namens bestuur en TC jeugd,

Hans Groenenberg