Sparta’30-Vuren

Sparta´30 / 3D Preview

Komende zaterdag staat de derde thuiswedstrijd van onze Spartanen op het menu. Na de 6-2 zege bij BLC afgelopen weekend, komt dit keer het Gelderse Vuren op bezoek in Andel.  De ploeg die hetzelfde oprichtingsjaar heeft als onze club verloor afgelopen zaterdag in eigen huis van koploper Everstein en staat op dit moment op  een 7e plaats in de rangschikking.  Dat is 2 plaatsen achter Sparta ’30 dat met 8 punten op dit moment op een keurige 5e positie staat. 

De resultaten van de opponent zijn wisselend te noemen. Zo werd er een week eerder wel met 3-0 thuis gewonnen van HSSC ’61 en werd  de openingsmatch tegen Haaften thuis met maar liefst 7-2 gewonnen. Uit pakte de ploeg nog geen punten, want er werd onder meer verloren van SCC ’55 (1-0) en GVV’63 (2-1). 

Sparta ’30 wacht nog op de eerste 3 punter in eigen huis en presteert juist uit beter tot  nu toe. Het won al eerder van Haaften en pakte een punt tegen Asperen, waar ook nog meer te halen viel. Thuis werd er met 1-1 gelijk gespeeld tegen SCC’55 en onlangs werd er verloren van titelkandidaat Sleeuwijk. 

Op voorhand dus weer een mooi affiche om naar uit te kijken.  Bij winst kan Sparta’30 zich vaster nestelen in de bovenste regionen van de ranglijst. Datzelfde geldt ook voor Vuren dat waarschijnlijk ook de negatieve uit-balans wil doorbreken.  Kortom een belangrijk potje op de Jan Claesenhof die u niet mag missen.

Tot zaterdag!