Sparta’30-Sleeuwijk

Sparta´30 3D Preview

A.s. zaterdag staat alweer de tweede thuiswedstrijd op het menu voor ons eerste elftal. Na de 2 eerdere gelijke spelen tegen Asperen en SCC ´55) en de overwinning van afgelopen week bij en tegen Haaften staan de manschappen van trainer Van Noorloos op een keurige 5e plaats in de derde klasse. Tot op heden is de ploeg nog ongeslagen en datgene kan ook gezegd worden van de bezoekende partij: Sleeuwijk. De gasten van om de hoek begonnen de competitie voortvarend met een 5-4 uitzege bij RFC, gevolgd door een 3-0 thuisoverwinning op HSSC’61. Afgelopen zaterdag werden de punten gelijk verdeeld toen GDC op bezoek kwam op de Roef. Hierdoor staat de Sleeuwijkse equipe van Pieter Tuns op de 4e plaats in 3d en kan er derhalve gesproken worden van een subtopper die a.s. zaterdag afgewerkt gaat worden.

Vorig jaar wisten de Spartanen de toen dolende Sleeuwijkse ploeg thuis nog te verslaan. Uit eindigde de derby op een dinsdagavond in 2-2. Historisch gezien heeft de Sleeuwijkse ploeg het vaak lastig tegen de Spartanen en of dat komende zaterdag weer zo is moet u zelf maar komen bewonderen. De winnaar van dit affiche gaat in ieder geval goede zaken doen in de 3e klasse en zal de aansluiting behouden op de bovenste posities van de ranking.

Tot zaterdag!