Algemen ledenvergadering verzet

Aan alle leden,

 

Recent hebben we de datum voor de ALV bekend gemaakt. Deze zouden we op 11 oktober a.s. houden. Sinds vanochtend weet ik dat ik die week voor mijn werk in het buitenland zit. Aangezien we het als bestuur niet acceptabel vinden de ALV zonder voorzitter/waarnemend penningmeester te houden, hebben we moeten besluiten de vergadering te verplaatsen naar 18 oktober.

 

We realiseren ons dat dat erg vervelend is voor die mensen die in hun planning rekening hebben gehouden met de 11e. Excuses voor het ongemak!

 

Laat ik wel van deze gelegenheid gebruik maken om nogmaals jullie aandacht te vestigen op het lijstje vrijwilligersfuncties dat we nog ingevuld moeten krijgen. Dus als je je schouders wilt zetten onder de vereniging en (een deel van) een van de functies wil invullen, neem dan even contact op.

 

Met vriendelijke groet namens het het bestuur,

Ton Weenk

Voorzitter