Afscheidswedstrijd Dames en begeleiding  v.v.Sparta’30.

Afscheidswedstrijd Dames en begeleiding  v.v.Sparta’30.

Vrijdagavond 15 juni 2018 wordt er een afscheidswedstrijd gespeeld tussen het huidige dameselftal van v.v.Sparta’30 en een team van afscheid  nemende dames . Ook de trainer/coach die deze dames 3 jaar onder zijn hoede heeft gehad Rien van Dijk neemt afscheid evenals leidster Diana Naayen.

De dames die afscheid gaan nemen zijn Linda Groenenberg,Jamie Wind,Madeleine van Meurs,Angela de Rover,Sanne Boeyen en keepster Joyce de Weert.

De reden dat deze dames gaan stoppen ligt niet aan het feit dat ze het zo slecht naar hun zin hadden bij Sparta maar in de meeste gevallen in de drukke gezinssituatie. Het merendeel van deze dames is inmiddels moeder en dat vraagt meestal om keuzes te maken.

Wij hopen door middel van deze wedstrijd op een passende wijze afscheid te nemen van boven genoemde speelsters en begeleiding. Na afloop van de wedstrijd is er gelegenheid  om onder het genot van een drankje  terug te blikken op hopelijk een mooie Sparta tijd.

Familieleden, supporters en andere belangstellende zijn van harte welkom om deze wedstrijd bij te wonen. Aanvang van de wedstrijd 20.00 uur.