VV Wilhelmina ’26 JO13-2 Sparta ’30 JO13-1

VV Wilhelmina ’26 JO13-2 Sparta ’30 JO13-1   (0-9)   1-16

Vandaag vriendschappelijke wedstrijd tegen Wilhelmina.
We mochten gebruik maken van 2 JO13-2 spelers die na goede inzet in hun eigen team het door de trainer verdiende om mee te voetballen met ons elftal (Jelle, en Axel)
We begonnen goed aan de wedstrijd en kwamen al na 5 minuten door een mooi vrije gespeelde actie gevolgd door een hard afstandschot (0-1).
In de 12e minuut na een goede corner van krijs was het daniel die de bal prachtig binnenkopte (0-2).
In de 14e minuut door weer een goede corner maar nu van de linker zijde door kris prachtig met de kop gescoord door Jurre (0-3).
In de 18e minuut weer een goede actie van Jurre waar hij zich goed vrij speelt gevolgd door weer een goede knal in de linkerhoek van het doel (0-4)
Na een diepe bal op kris die eindelijk weer eens gebruik maakte van zijn versnelling kwam hij goed voor zijn tegenstander en schoot in de 23e minuut beheerst de bal in de rechterhoek (0-5).
Nu weer een corner van kris in de 23e minuut waaruit aron de bal met zijn hak mooi langs de keeper speelde (0-6).
23e minuut ging Boris alleen op de keeper af en wist de keeper te passeren door een goede lob over de keeper.(0-7).
Nu was het de beurt aan Axel door een mooi teruggelegde bal door goed spelende aron was het axel die in de 29e minuut de bal hard in de linker hoek plaatste (0-8).
Net voor rust was het weer een goede strakke voorzet van aron die door Boris in de korte hoek werd binnengetikt (0-9).
In de 2e helft begonnen we zoals gewend te slap waardoor de tegenstander al in de 3e minuut een tegendoelpunt kon maken (1-9).
Weer was het axel die door een goed teruggelegde bal van Jurre de bal in de 9e minuut weer strak in de rechter hoek schoot (1-10).
Emanuel was op zijn positie als rechterspits ook productief voor een doelpunt door goed doorzetten schoot hij de bal beheerst in de rechterhoek (1-11).
Ook daniel was weer zeer actief bezig en veroverde de bal en schoot de bal voor het doel langs waardoor kris in de 16e minuut de bal binnenschoot (1-12).
Onze keeper Rafael had de gehele wedstrijd nog niet veel te doen gehad maar werd in de 17e minuut toch even getest maar wist de bal met een schitterende redding uit het doel te houden.
Direct hierop via een snelle uitbraak was het kris die de bal weer binnenschoot (1-13).
Na een slim doorgespeelde bal door Boris was het weer Jurre die de bal in de 22e minuut de rechter hoek schoot (1-14).
Net voor tijd in de 24e minuut kregen we een vrije trap die Boris opeiste.
Hij legde de bal aan en schoot met een mooie boog de bal over de keeper in de verre hoek (1-15).
Ook daan was in de 2e helft er in gekomen maar had moeite met zijn conditie en hapte voordurend naar adem maar wist toch net voor tijd met een droog afstand schot de bal over de keeper in de verre hoek te plaatsen (1-16).
Al met al was het een leuke wedstrijd tegen een matige tegenstander.