Ton Weenk nieuwe voorzitter Sparta’30

Beste leden,

Wij zijn blij jullie te kunnen mededelen  dat Ton Weenk  door de aanwezige leden op 23 november unaniem gekozen is tot onze voorzitter van  onze mooie vereniging. Wij zien de toekomst met vertrouwen tegemoet.

Bestuur vv Sparta’30

 

Op de algemene ledenvergadering van 24 oktober zijn er 4 nieuwe bestuursleden gekozen,

maar helaas tot nu toe nog geen voorzitter.

Wij zijn daarom heel blij te kunnen melden dat Ton Weenk zich kandidaat heeft gesteld voor deze functie.

Lees hieronder zijn motivatie.

 

Binnenkort horen jullie meer.

 

Bestuur vv Sparta’30

 

 

—————————————————————
Aan alle leden van Sparta’30

Mijn naam is Ton Weenk. Ik ben 49 jaar, getrouwd en vader van twee kinderen. Geboren in de Haarlemmermeer, getogen in Dronten. Ik werk bij een ICT bedrijf als sales consultant. We zijn in 1993 in deze omgeving komen wonen vanwege mijn toenmalige werk als docent aan het Prinsentuin College. Sinds 2000 wonen we in Andel. Ik ben een jaar of negen geleden bij de club betrokken geraakt. Eerst als trainer en leider, later als voorzitter van de jeugdcommissie. Op dit moment ben ik leider/vlagger van de JO19 en doe ik bestuurskamerdiensten op de zaterdagochtend.

Op dinsdag 24 oktober ben ik naar de ledenvergadering gegaan. Naar aanleiding van wat ik daar gezien heb en een aantal gesprekken die ik gevoerd heb, stel ik mezelf kandidaat voor het voorzitterschap. Ik heb zowel in mijn vrije tijd als professioneel vrij veel ervaring opgedaan in het aansturen van teams en het coachen van mensen en denk dat ik met die ervaring van toegevoegde waarde kan zijn in het bestuur zoals dat op 24 oktober is gekozen. Mijn kracht ligt in het aanbrengen van structuur, het verbinden van mensen en daadkracht. Als pragmaticus heb ik wat minder met getreuzel.

De plannen en de insteek van het nieuwe bestuur spreken me erg aan. Het lijkt me leuk als team aan de slag te gaan en het goede te doen voor Sparta ’30. Ik hoop dan ook dat jullie mij die kans willen geven door mijn kandidatuur te steunen tijdens de komende Algemene Ledenvergadering.

Met vriendelijke groet,
Ton Weenk