Van het bestuur

 

Aan alle trainers, leiders, leden en hun ouder(s)/verzorger(s).

Over een week gaat de competitie weer beginnen. De meeste teams hebben al oefen- en bekerwedstrijden gespeeld. Bij de thuiswedstrijden vindt iedereen het dan vanzelfsprekend dat er een scheidsrechter is. Helaas kan dit binnenkort weleens niet meer zo zijn. Wij zijn als bestuur al geruime tijd op zoek naar wedstrijdcoordinators. voor de jeugd en senioren Voor de jeugd zal Mariet het alleen deze maand nog op zich nemen., voor de senioren is er nog niemand die dit regelt. Bij deze dus een dringende oproep voor 2 wedstrijdcoordinators. Anders zit er niks anders op dat ieder team zelf een scheidsrechter regelt  Dit klinkt misschien hard, maar zo staan de zaken er op dit moment  wel voor.  Aanmelden kan bij het bestuur en jeugdbestuur.

Als je komend seizoen ook wedstrijden wil fluiten kun je je natuurlijk ook melden.  (garag zelfs).

Het Bestuur.

http://www.knvb.nl/nieuws/assist-scheidsrechters/assist-scheidsrechters/37772/week-van-de-scheidsrechter-scheidsbedankt