Vrijwilligersbeleid: het eerste half jaar.

Het Vrijwilligersbeleid is in september gestart onder de bezielende leiding van Marcel Vilters.

Afgelopen zaterdag heeft Marcel aangegeven bij het bestuur niet verder te gaan als coordinator Vrijwilligersbeleid. In een mail aan het bestuur heeft hij duidelijk gemaakt hoe hij tot deze conclusie gekomen is. 

Wanneer je deze mail ook zou willen ontvangen: mvilters@hotmail.com

“Nu ik dit plan heb terug gegeven aan het bestuur betekent het niet gelijk dat er een einde komt aan het vrijwilligersbeleid, ik hoop dat het bestuur hier mee verder gaat. Ik ben van mening dat dit plan goed in elkaar steekt en echt haalbaar is wanneer iedereen zich hier voor inzet.”

 

Bij deze vragen we iemand van de club om ondersteuning te geven aan dit plan! Graag horen we van je…